Alphakursen

TOMASKYRKAN

Livet är värt att utforska

Alphakursen är till för alla som vill fundera och reflektera kring livet och dess mening. Det är en plats där människor kan komma och koppla av, äta, lyssna och dela sina tankar.

VEM ÄR ALPHA FÖR?

Alphakursen är till för alla, och speciellt anpassad för

människor som inte är vana kyrkobesökare.

HUR SER EN ALPHAKVÄLL UT?

Nu när det är lite svårare att träffas fysiskt kan det vara ännu viktigare att hitta sätt att mötas för samtal. Därför provar vi att köra Alphakursen online. Du får en länk till google-meet. När alla är på plats ser vi ett föredrag tillsammans och sedan delar vi varandras frågor och tankar kring det.

HUR ÄR EN ALPHAKURS UPPLAGD?

Alpha pågår i tio veckor där man varje gång tittar på en ny aspekt av den kristna tron. Exempel på ämnen som tas upp: ‘Vem är Jesus?’, ‘Hur ska jag kunna tro?’ och ‘Vad ska jag med kyrkan till?’. Varje tillfälle varar i ungefär en timma.

NÄR OCH VAR

Kursen startar tisdagen den 19 maj kl. 19.00 och fortsätter sedan 10 tisdagskvällar.

ANMÄLAN

Följ länken eller skicka ett sms.

INFO & FRÅGOR

Fredrik Skott:          070-794 98 40

Lars-Ola Eriksson:    070-598 38 98

Bankgiro:

Korskyrkan i Borås 432-2079.

Märk med Tomaskyrkan

kontakt: