Alphakurs

TOMASKYRKAN

Livet är värt att utforska

Alphakursen är till för alla som vill fundera och reflektera kring livet och dess mening. Det är en plats där människor kan komma och koppla av, äta, lyssna och dela sina tankar.

VEM ÄR ALPHA FÖR?

Alphakursen är till för alla, och speciellt anpassad för

människor som inte är vana kyrkobesökare.

HUR SER EN ALPHAKVÄLL UT?

En Alphakurs består av tre delar. Varje träff inleds med att vi äter tillsammans. Därefter ser vi en video med ett föredrag, utifrån livets frågor och kristendomens svar. Slutligen är det dags för samtal i smågrupper där varje deltagare kan ställa frågor och bidra med sina åsikter.

HUR ÄR EN ALPHAKURS UPPLAGD?

Alpha pågår i tio veckor där man varje gång tittar på en ny aspekt av den kristna tron. Exempel på ämnen som tas upp: ‘Vem är Jesus?’, ‘Hur ska jag kunna tro?’ och ‘Vad ska jag med kyrkan till?’. Varje tillfälle varar i ungefär en timma.

NÄR OCH VAR

Vill du få info när nästa kurs är på gång? Skicka ett sms till Fredrik eller Lars-Ola så hör vi av oss så fort vi vet.

INFO & FRÅGOR

Fredrik Skott:          070-794 98 40

Lars-Ola Eriksson:    070-598 38 98

Bankgiro: Korskyrkan i Borås 432-2079.

Märk med Tomaskyrkan

Vi samarbarbetar med